Több gyógyászati eszköz érkezett

Több gyógyászati eszköz érkezett

INTERREG V-A Románia-Magyarország 2014-2020 program keretében Hajdúböszörmény Város Önkormányzata pályázatot nyert

20210924_094233

ROHU357 kódszámmal, „Együttműködés a magas egészségügyi ellátási normákért a betegségek megelőzésében, korai azonosításában és hatékony kezelésében a Bihor-Hajdú-Bihar Eurorégióban” címmel.

A projekt célja, hogy az elnyert támogatásból a rendelőkbe szükséges fogászati, valamint gyógyászati és rehabilitációs eszközök kerüljenek beszerzésre, illetve a magas gyakoriságú betegségek megelőzésének, korai azonosításának fontosságára való figyelemfelkeltés és tájékoztatás.

A közbeszerzési eljárás eredményeként első lépésként megérkeztek a Bocskai Gyógyfürdőbe a terápiás, rehabilitációs eszközök mint:

5 db masszázságy, 1 Mágnesterápiás készülék, 2 Lézerterápiás készülék, 2 Tens UH, 1 Tangentor kád,  2 iszapsterilizáló szekrény.

Ugyan csak ebből a beszerzésből 1 vízalatti porszívó(úszómedence tisztítására alkalmas) és 4 db defibrillátor is beszerzésre került.

A projekt keretében további eszközök érkezése is várható.

ROHU-357

Együttműködés a magas egészségügyi ellátási normákért a betegségek megelőzésében, korai azonosításában és hatékony kezelésében a Bihar-Hajdú-Bihar Eurorégióban

Jelen weboldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.