Kiírták a közbeszerzést

Kiírták a közbeszerzést

Nagy mérföldkőhöz érkezett az Interreg V-A Románia-Magyarország 2014-2020 ROHU357 kódszámú „Együttműködés a magas egészségügyi ellátási normákért a betegségek megelőzésében, korai azonosításában és hatékony kezelésében a Bihor-Hajdú-Bihar Eurorégióban című pályázat. A projekt célja nemcsak az, hogy segítséget nyújtson a betegségek megelőzésében és korai felismerésében, hanem az egészségügyi ellátás feltételeinek javítása is. Éppen ennek érdekében érkezett el a pályázat a közbeszerzés kiírásához. A nyílt eljárás május 13-án lett közzétéve, az ajánlatok beérkezésére május 25. a végső határidő. A közbeszerzés során beszerzésre kerülő eszközök három helyszínen segítik majd a betegellátást: a Kálvin téri rendelőintézetben, az Uzsok téren és  Petőfi utcán kialakítandó rendelőben.

 

Ennek köszönhetően megvalósul egyrészt a kardiológiai, mozgásszervi rehabilitációs

kezelések bővítése és az ellátási rendszerek modernizációja a Bocskai Gyógyfürdőben,

másrészt a fogászati alapellátás eszközparkjának korszerűsítése.

Így fogászati székek, panoráma röntgen, fali röntgen, beléptető rendszer, LED órák, öltözőszekrények, lézerterápiás készülék, magnetoterápiás készülék, tangentor kád, defibrillátor, víz alatti porszívó, masszázságy, iszapsterilizáló szekrény kerül beszerzésre.

ROHU-357

Együttműködés a magas egészségügyi ellátási normákért a betegségek megelőzésében, korai azonosításában és hatékony kezelésében a Bihar-Hajdú-Bihar Eurorégióban

Jelen weboldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.